Cyklo akce první stupeň - 17.6. 2015

17.06.2015 22:15

    Dnes jsme se školním klubem drak OUTDOOR absolvovali rovnou dvě cyklo akce. S mladšími dětmi ze druhých a třetích tříd jsme projeli blízké okolí naší školy, další parta čtvrťáků a páťáků dorazila nejprve vlakem do Hostivaře a teprve odtamtud na kole zpět do Uhříněvsi.

    Oba dva výlety měly podobný scénář. Chtěl jsem, aby se děti projely trochu netradičně. Prověřili jsme si nejen terén upravené cyklostezky, ale také přejezd louky, lesu, proplétali jsme se mezi kořeny stromů a projížděli brodem tekoucí řeky. Holky a kluci vše zvládli na jedničku. Což ostatně můžete vypozorovat i z fotek, které se, myslím, povedly.

    Byl to náš první cyklo výlet pro prvostupňové děti, řekněme takový „testovací“. Zajímalo mě, jak to děti zvládnou a hlavně jak se budou chovat. Přiznejme si, že chování některých žáků ve škole má většinou k ideálu daleko. Jako už mnohokrát mě ale vaše „zlatíčka“ i tentokrát velice mile překvapila. Nejen svými fyzickými výkony, ale hlavně po stránce disciplíny. Opět se potvrdilo, že děti mimo školu fungují… , prostě jinak.

Díky za super odpoledne a třeba zase příště.

Ahoj Drak

 

Fotky najdete ZDE